lördag 19 maj 2012

FRÅGESTUND! jag vill ha så många frågor som möjligt!


bästa dagen , med min älskling !

hejhej alla! har varit lite dålig med uppdateringen..igen. men idag så har jag varit på stan och gått på bio , med min älskling Jakob<3 vi såg på en film som hette Dark Shadows,den var sjukt bra! men nu kommer 2 bilder från idag!


fredag 18 maj 2012

stan idag!

hejhej ! de blev igen stan igår, men de blir det idag istället! Jag och alex ska tagga till stan ungefär vid 12.00 oså ska vi väl gå runt där. vi tänkte köpa nån heliumballong bara för skojjsskull!
men nu har man vaknat och väntar på att alexandras mamma ska komma med hennes pengar. puss

torsdag 17 maj 2012

stan idag !

hejhej alla!
nu är jag med alexandra , och vi ska på stan snart! eller aa , jag ska fråga mamma om jag fick.. men idag så ska jag vara med alexandra , sen så ska vi fråga om jag kanske får sova hos henne! :D
men imorgon så ska jag kanske vara med jakob eller på lördag , men vi hörs , puss.

onsdag 16 maj 2012

SISTA INLÄGGET !

hejhej alla!  fötlåt för dålig uppdatering.. men de här blir bara ett ändaste inlägg. Nu är de lov och imorgon så ska jag kanske vara med jakob , om han kunde? men annars så ska jag hjälpa mamma med att städa. Har inte så mycket att säga så.. godnatt bloggen ;*


söndag 13 maj 2012

min helg.

hejhej alla!
min helg har varit en av de bästa , på länge. På Fredagen så gich jag på disco 2000 , jag gick dit med Sebastian medans Jennifer , Adina ,Katty och Behiye åkte bilen dit! men den började 19.00 och slutade 23.00! ett av de bästa discona på länge. Efter det så åkte jag och jennifer hem till henne , och då så sov jag där. Men sen blev hennes katt sjuk :( så vi åkte till vetrinären nästa dag. men idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska nog plugga till vårt prov eller nått sånt , sen måste jag väl städa mitt rum :/
puss!

fredag 11 maj 2012

slaggar hos jennifer!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
nu har jag varit hemma ett tag hos jennifer, vi kom hem ungefär vid 23.00 tiden. Aja , jag ÄLSSSSKAAAAAAR jaakoob!
☻♥☻
/█\/█\ pusssssspusss på honom! 
men nu så ska jag sova hos jennifer och det kommer bli grymt kul! och sen imorgon så ska jag kanske vara med jakob, vem vet?  men jag hoppas att ni gillar min blogg! 
puss!

LALALLALA❤

hejhej alla! 
jag har välidiiiigt tråkigt just nu ! men åååååh , jag längtar tills att discot bööörrjaaaaaar! 
men en sak vill jag gärna , och de är att ni borde komentera min blogg nu! , jag ska snart ha en frågestund , och då vill jag att ni ska komentera !
puuss!

lägger in desigen imorgon!

Hejhej alla!
nu lysnnar jag på musik , har nyss gjort klart designen, men jag lägger in den imorgon. Men snart ska jag ner och duscha.!
MIN TOPP 3 PÅ MIN SPOTIFY LISTA ÄR .. Starships - Nicki Minaj!

AW !


HÅLLER PÅ MED DESIGNEN

 hejhej allla!
dethär blir ett kort inlägg. Men just nu håller jag p¨åmed min design oså , men sen kl 19-23.00 så ska jag vara på ett diiiiisccooo ! , yeeey ska gå med elias tror jag , för isf så ska jag möta hnm vid kl 18.00 :D
puss!

måndag 7 maj 2012

Så typiskt mig! -.-

Heej , HAHAH!!.. ja idag så hade vi ju naturtolvan.men som valigt ska jag ju klanta till de, så jag försov mig och missade bussen till Jälla. DUKTIG! Nejmen .. så jag gick hem och var hemma till 10.00 , och då så ringde Gunilla och sa att jag kunda vara med 4:ran till kl 13.00 .. xD så ja, jag gick till skolan på lunchen, men de var as kul att vara med Cajsa , Emilia , Hedda , Felicia och nåra tilll! men vi var typ inne på rasten och lyssnade på musik , men ja , de var väl en rätt lyckad dag. Men nu är jag hemma och äter lite chips... men ja,puss!



söndag 6 maj 2012

Hade glömt ..


Dag 8 - Någonting jag ångrar .
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.



är på dag 8 , nujaah'

I'm home ♥

Hejhej alla!
nu är jag hemma , och jag har varit på stan med min nya kontaktperson. Först så gick vi i affärer och sen så gick vi och köpte pastasallad i forumgallerian , och så gick vi till fyrisån och åt de där!
de var jätte mysigt. Men nu är jag hemma , och ska nog duscha sen typ sitta lite mer vid datan , sen blir de väl att öva de lilla sista på naturtolvan! :S
pusss!

Stan snart då!

hejhej alla!
Nu inväntar man sig på att bussen kommer, jag ska ta den ungefär vid 14.00 ner till stan , där ska jag träffa min kontaktperson Sofia!! Hon är helt ny så de är första gången vi ska hitta på nått. Så vi ska typ bara gå runt på stan och fika och sånt där. Men imorgon ska jag och min klass tävla i naturtolvan 2012 , i Jälla, lite utanför Uppsala. Det ska bli jätte kul , men jag hoppas att ni har haft en bra helg , så här vi sen ! puss!




lördag 5 maj 2012

Önskar att jag fick dig förstå♥

hejhej alla !
jag har tyvär inte hunnit blogga på läönge , men nu har jag tid för de.Men igår så var jag hemma hos jennifer och jag sov där hemma hos henne, de var fett kul! sen så imorse så taggade hon till sthlm , men jag gick hem då. sen så åkte jag till stan och träffade några kompisar , men jag gick runt och kollade på en masa saker men jag köpte en topp på GinaTricot! Sen var jag inne på M&C och en massa andra ställen!
men imorgon vet jag nog inte direkt vad jag ska göra , HMM...
men jaja , toppen jag köpte på ginatricot kostade ungefär 149 kr!
PUSS


onsdag 2 maj 2012

Förlåt.

den här låten kan nog just nu beskriva mina känslor för dig , du är mer än en vän för mig, jag älskar dig mer än så , men de kanske inte du gör ?♥;*

2 Maj

hejhej alla!
Jag har inte hunnit med att blogga de senaste dagarna. Men det har nu varit valborg men jag var aldrig ner på stan för att kolla, men jag och min kompis jennifer har varit i Sunnersta och sov hos vår kompis Nils! vi hade jätte roligt , men idag så har skolan börjat igen och sådär. Men om två dagar så är det min födelsedag och då ska jag nog ner på stan och sånt lite efter 15-16.00?
men idag så har jag fått min nya kontaktperson , hon heter Sofia och är 26 år 

lördag 28 april 2012

Hej & godmorgon!

godmorgon alla!
Nu har man vaknat...av att jennifer sparkar mig..men idag så taggar man taggar man till jennifers match! ska bli roligt att föja me! sen så ska jag nog sova hos jennifer i två dagar! men då ska jag ta med mig min NYA systemkamera! (canon EOS blablabla...) aja , jag fick den i förväg för att jag "råkade" hitta paketet, och jag "råkade" skylla på att samuel öpnnade den..så ja nu har jag en systemkamera! kommer bildbomba kan jag lova er! jag kommer ta hur många bilder som helst , för att jag ÄLSKAR att fotta och sånt , men nu ska vi inte prata om det där! Jag skuller gärna vilja ha många komenterar! och om ni tycker att min blogg är rätt bra så skulle jag gärna vilja att ni visar era kompisar den! vill ha många läsare!
men pussssssssss


Dag 6 - En person som du vill träffa just nu

min älskling , de är bara dig jag vill vara med , du gör mig stark , och jag älskar dej mer än vad någon annan kan ! ;**<3333

Dag 5 - En låt som får mig att gråta :(♥


Dag 4 - 10 sanningar om mig själv.♥

1 - Jag hatar min kropp! -.-
2 - Jag kan inte sova , fast att jag ska upp klockan 08.00...
3 - Jag lyssnar inte på så mycket pop..lyssnar mest på spansk musik, och reggaee!
4 - Jag älskar min allra bästa vän alexandra , hon och jag mot världen , jag klarar mig verkligen inte , jag blir alltid fråtfärdig när hon åker hem , för hon är som min egna syster , hon är mitt kött & blod!
5 - Jag hatar min cp skola! den suger och jag får kvarsittningar för saker jag inte gjort!!!!!
6 - jag har gröna ögon , men jag vill ha bruna eller blå.
7 - Jag är en true-bilieber *stavning*
8 - Jag älskar min pojkvän Jakob!! <33:**
9 - Jag har världens bästa bror , Nils <3
10 - jag kommer från chile , och jag vill flytta dit ! jag vill inte bo i sverige längre , alla bara bråkar med mig , och jag pallar inte mera , jag vill träffa resten av min släkt, vill inte boo i SVERIGE ! -.- ojust , hatar folk som är  rasister för de brunhyade! , alla männsikor är lika mycket värda , och varje männsika ska inte behöva lida över att man kallar en för svart skalla eller neger och sånt , dom bor där de är mer sol..och jag menar , de finns ju vihyade i afrika också? ska man kalla dom för svartskallar då också eller? alla borde ha respekt för att man lever olika , jag menar de flesta är ju t.o.m respektlösa för dom som är otroligt fattiga och inte har råd med nån ting , de är hemskt , och så sitter man där och skrattar åt dom över hur dom ser ut , och hur dom lever?.

Dag 3 - Vad har jag i min väska?♥

I min väska brukar jag ha smink/parfymer , penna , sudd , block och typ min plånbok!

Dag 2 - Mina bästa vänner ♥





Blev ingen film..

hejhej , igen! ja , jag pallade inte sätta på någon film , så jag kommer att bomba bloggen istället! vad tycker ni om de då, får ni mkt att läsa..nejdå, men jag tänkte att jag ska bjuda på dagens låt,sen hade jag väl tänkt att börja med en tillfällig header ! sen ska jag väl försöka övertala att han ska göra en fin header till mig (han var med och gjorde fokis...)
aja pussssssss

Dag 1 - Tre snygga killar♥




HELLYEAAH!♥


Kör på en sån häääär grej , japjap .
Dag 1 - Sju snygga killar .
Dag 2 - Mina bästavänner .
Dag 3 - Vad har jag i min väska .
Dag 4 - 10 sanningar om dig själv .
Dag 5 - En låt som får mig att gråta.
Dag 6 - En person jag vill träffa just nu .
Dag 7 - En bild på mig för ett år sen .
Dag 8 - Någonting jag ångrar .
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

@sagas place

hejhej alla!
nu sitter jag här i sängen och ruttnar! Först sov jag skiit skönt..men som vanligt ska de förstöras av att min lillasyster ligger och bölar. Men jennifer slaggade här igen, och imorgon ska vi tagga för att se hennes
fotbolls-match! Men nu är de 5 dagar kvar tills jag fyller 12 år! jag längtar så otroligt mycket!
men vi ses sen, ska nog somna till en film nu ! puss


VÄLKOMNA♥

hejhej och välkomna till min blogg! jag heter saga och ska ha denna blogg! just nu så blir det här inlägget kort..men jag kommer att göra längre sen..men nu ska jag fixa bloggen lite...så ni får väl nöja er med en bild?