lördag 28 april 2012

Hej & godmorgon!

godmorgon alla!
Nu har man vaknat...av att jennifer sparkar mig..men idag så taggar man taggar man till jennifers match! ska bli roligt att föja me! sen så ska jag nog sova hos jennifer i två dagar! men då ska jag ta med mig min NYA systemkamera! (canon EOS blablabla...) aja , jag fick den i förväg för att jag "råkade" hitta paketet, och jag "råkade" skylla på att samuel öpnnade den..så ja nu har jag en systemkamera! kommer bildbomba kan jag lova er! jag kommer ta hur många bilder som helst , för att jag ÄLSKAR att fotta och sånt , men nu ska vi inte prata om det där! Jag skuller gärna vilja ha många komenterar! och om ni tycker att min blogg är rätt bra så skulle jag gärna vilja att ni visar era kompisar den! vill ha många läsare!
men pussssssssss


Dag 6 - En person som du vill träffa just nu

min älskling , de är bara dig jag vill vara med , du gör mig stark , och jag älskar dej mer än vad någon annan kan ! ;**<3333

Dag 5 - En låt som får mig att gråta :(♥


Dag 4 - 10 sanningar om mig själv.♥

1 - Jag hatar min kropp! -.-
2 - Jag kan inte sova , fast att jag ska upp klockan 08.00...
3 - Jag lyssnar inte på så mycket pop..lyssnar mest på spansk musik, och reggaee!
4 - Jag älskar min allra bästa vän alexandra , hon och jag mot världen , jag klarar mig verkligen inte , jag blir alltid fråtfärdig när hon åker hem , för hon är som min egna syster , hon är mitt kött & blod!
5 - Jag hatar min cp skola! den suger och jag får kvarsittningar för saker jag inte gjort!!!!!
6 - jag har gröna ögon , men jag vill ha bruna eller blå.
7 - Jag är en true-bilieber *stavning*
8 - Jag älskar min pojkvän Jakob!! <33:**
9 - Jag har världens bästa bror , Nils <3
10 - jag kommer från chile , och jag vill flytta dit ! jag vill inte bo i sverige längre , alla bara bråkar med mig , och jag pallar inte mera , jag vill träffa resten av min släkt, vill inte boo i SVERIGE ! -.- ojust , hatar folk som är  rasister för de brunhyade! , alla männsikor är lika mycket värda , och varje männsika ska inte behöva lida över att man kallar en för svart skalla eller neger och sånt , dom bor där de är mer sol..och jag menar , de finns ju vihyade i afrika också? ska man kalla dom för svartskallar då också eller? alla borde ha respekt för att man lever olika , jag menar de flesta är ju t.o.m respektlösa för dom som är otroligt fattiga och inte har råd med nån ting , de är hemskt , och så sitter man där och skrattar åt dom över hur dom ser ut , och hur dom lever?.

Dag 3 - Vad har jag i min väska?♥

I min väska brukar jag ha smink/parfymer , penna , sudd , block och typ min plånbok!

Dag 2 - Mina bästa vänner ♥





Blev ingen film..

hejhej , igen! ja , jag pallade inte sätta på någon film , så jag kommer att bomba bloggen istället! vad tycker ni om de då, får ni mkt att läsa..nejdå, men jag tänkte att jag ska bjuda på dagens låt,sen hade jag väl tänkt att börja med en tillfällig header ! sen ska jag väl försöka övertala att han ska göra en fin header till mig (han var med och gjorde fokis...)
aja pussssssss

Dag 1 - Tre snygga killar♥




HELLYEAAH!♥


Kör på en sån häääär grej , japjap .
Dag 1 - Sju snygga killar .
Dag 2 - Mina bästavänner .
Dag 3 - Vad har jag i min väska .
Dag 4 - 10 sanningar om dig själv .
Dag 5 - En låt som får mig att gråta.
Dag 6 - En person jag vill träffa just nu .
Dag 7 - En bild på mig för ett år sen .
Dag 8 - Någonting jag ångrar .
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

@sagas place

hejhej alla!
nu sitter jag här i sängen och ruttnar! Först sov jag skiit skönt..men som vanligt ska de förstöras av att min lillasyster ligger och bölar. Men jennifer slaggade här igen, och imorgon ska vi tagga för att se hennes
fotbolls-match! Men nu är de 5 dagar kvar tills jag fyller 12 år! jag längtar så otroligt mycket!
men vi ses sen, ska nog somna till en film nu ! puss


VÄLKOMNA♥

hejhej och välkomna till min blogg! jag heter saga och ska ha denna blogg! just nu så blir det här inlägget kort..men jag kommer att göra längre sen..men nu ska jag fixa bloggen lite...så ni får väl nöja er med en bild?